Інформацію про підписання угоди з Євгеном Єфремовим опубліковано на сайті "Судуви". Захисник виступатиме в новому клубі під номером "80".

До слова: "Дніпро-1" підсилився ексворотарем "Динамо" і "Шахтаря"

Правий захисник вже навіть дебютував за новий клуб – 12 серпня його команда перемогла "Жальгіріс". Єфремов вийшов на поле на 90+2 хвилині, коли рахунок був 2:0 на користь його команди.

19 серпня Єфремов може зіграти в єврокубках. На цю дату призначено матч першого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти естонської "Флори". Це буде одноматчеве протистояння, і відбудеться воно на полі "Флори".

Попереднім клубом Єфремова в Україні був "Колос", до якого він приєднався на початку 2020 року. За цей час встиг зіграти 10 матчів. З командою з Ковалівки захисник здобув право виступити у кваліфікації Ліги Європи в дебютний сезон команди в УПЛ. Однак гравець вирішив покинути команду вільним агентом та перейти в "Судуву".

До цього Єфремов, який є вихованцем донецького "Шахтаря", виступав також за "Маріуполь" та "Оболонь-Бровар". Є в нього досвід виступів і закордоном – в нижніх дивізіонах Швеції.