Правами на показ матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи в Україні володіє "Медіа група Україна". Тож матч "Шахтар" – "Базель" покаже в Україні лише телеканал "Футбол 1".

До теми: Чи дасть бій "Шахтар" в 1/4 фіналу Ліги Європи "міцному горішку" "Базелю": прогноз букмекерів

Трансляція зі стадіону розпочнеться о 21:55. Сам матч – о 22:00. О 21:15 на каналі вийде інформаційно-аналітична програма "Шлях до Кельну". Експерти програми дадуть свої прогнози перед матчем. Вони ж аналізуватимуть і саму гру по її закінченні.

Де дивитися матч "Шахтар" – "Базель" онлайн

Переглянути онлайн матч "Шахтар" – "Базель" можна на платформі Oll.tv. Однак доступ до трансляції на цьому сайті платний та вимагає реєстрації. Одноденний доступ на 24 години коштуватиме 62 гривні. Найдешевший місячний абонемент "Футбол" коштує 109 гривень. І туди входять лише канали "Футбол 1/2/3". Абонемент "xtra sport", куди також входить телеканал Setanta Sport, обійдеться в 139 гривень на місяць. Якщо ж обрати "xtra sport oll inclusive" (спортивні канали "Футбол 1/2/3", Setanta Sports, Viasat Sport, Shakhtar TV, XSPORT, а також понад 200 інших каналів), то за цей абонент доведеться викласти 189 гривень щомісяця.

Матч онлайн можуть переглянути й власники договорів з інтернет-провайдером "Воля". У них є можливість дивитися матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи в їх додатку "Воля TV" за 29 гривень на 30 днів. За доступ до більшої кількості спортивних каналів абонплата становить 59 гривень на 30 днів.