Боб Арум, глава промоутерської компанії Top Rank, що організовує бій, розповів останні деталі з підготовки шоу. Про це інформує vRINGe.

До теми: У Лопеса розповіли, чому бій з Ломаченком може не відбутися

Арум нагадав, що Ломаченко пішов на поступки та відмовився від частини гонорару.

Ломаченко добровільно, з урахуванням обставин, погодився на зменшення гонорару, щоб тільки ми були здатні організувати їх бій,
– підкреслив глава Top Rank.

Дохід Top Rank впав

Боб Арум вважає, що немає нічого погано в тому, що Лопес вимагає більший гонорар. Втім, функціонер заявив, що в період "коронакризи" компанія не отримує максимальний дохід з різних грошових потоків.

Теофімо повинен розуміти, що його бажання отримувати контракт з розрахунку 2,5 – 3 мільйони доларів, куди входить частина від продажу квитків і ще мільйон від PPV, – це не про нинішню ситуацію. Потоки доходів пересохли, що, звичайно, не означає, що він не повинен отримувати великий гонорар. Він його і отримає. Але, ясна річ, не вийде дати йому стільки, скільки дав би без глобальної кризи, тому як немає прибутку за квитки і PPV. Все просто,
– зазначив Арум.

Арум запевнив, що Ломаченко і Лопес отримають хороші гонорари.

"Ми ніколи не платимо бійцям менше їх мінімальної вартості. Упевнений, ми з Теофімо домовимося, він хороший хлопець", – резюмував Арум.

Ломаченко – Лопес: головне про поєдинок

  • Бій боксерів повинен відбутися 3-го жовтня. На кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Лопес володіє титулом IBF, а Ломаченку належать пояса WBC, WBA, WBO.
  • Несподівано поєдинок опинився під загрозою зриву. Лопеса не влаштував гонорар, який склав 1,2 мільйона доларів.
  • Українець погодився битися за 3,25 мільйона доларів, але згодом відмовився від частини заробітку.
  • Команда Лопеса погрожувала знайти іншого суперника. Зрештою, Теофімо заявив, що перемовини щодо поєдинку ще тривають.