Світлиною дівчина поділилась як завжди у своєму Instagram. Змагання з легкої атлетики вже розпочались, тому вже зовсім скоро вболівальники побачать від дівчини нові досягнення та фото зі змагань.

Оце так: Легкоатлетка Магучіх – переможниця етапу Діамантової ліги, Левченко – друга

Для Бех-Романчкук це літо було особливим. Дівчина не гаяла часу та активно готувалась до майбутніх змагань. Підкреслимо, що Марина спеціалізується на стрибках в довжину.

У кадрі Бех-Романчук постала в купальнику і капелюсі. За добу пост спортсменки зібрав 11,5 тисяч вподобань. Вболівальники засипали 25-річну легкоатлетку компліментами.

Досягнення Марини Бех-Романчук

Марина – призерка світових та континентальних першостей, чемпіонка Універсіади, учасниця Олімпійських ігор 2016 року, багаторазова чемпіонка України.

У 2019 році отримала звання "Найкращої спортсменки України у жовтні". За підсумками змагань Світового туру в приміщенні-2020 стала першою у загальному заліку серед стрибунок у довжину.

Українка стала лише другою спортсменкою в історії легкої атлетики, якій вдавалось здобути чотири перемоги поспіль із стрибком 6,90 метра і довше у приміщенні.