Неймовірний камбек ПСЖ

У матчі проти "Аталанти" Маліновського ПСЖ святкував своє 50-ліття, тому команда була серйозно налаштована, щоб здобути перемогу, пише 24 канал.

До теми: ПСЖ здобув вольову перемогу над "Аталантою" в Лізі чемпіонів, двічі забивши в компенсований час

Інтригою цього матчу було те, що клуби ще жодного разу не зустрічались між собою. Команди активно розпочали поєдинок та вже на 27-й хвилині рахунок було відкрито. Гравці "Аталанти" провели швидке переведення м'яч від одного до іншого, м'яч отримав Пашаліч та завдав потужного удару.

Такий перебіг подій на полі не надто задовільняв головного наставника французів Тухеля. Тож він вдався до декількох замін. Після цього ПСЖ вдалося не лише зрівняти рахунок у цьому матчі, але й вирвати перемогу. Спочатку Неймар отримав закидання у штрафний майданчик і в дотик скинув під удар Маркіньос, який підключився до атаки.

А вже через три хвилини Чупо-Мотінг в дотик замкнув простріл Мбаппе та вивів ПСЖ вперед. Клуб з Парижа показав сильний характер та здобув вольову перемогу – 1:2.

Історичний вихід "Лейпцига"

У цьому матчі всі вважали фаворитом зустрічі господарів матчу. У першій 45-хвилинці команди видали "суху" гру 0:0. На вже у дебюті другого тайму гостям несподівано вийшли вперед у рахунку. На 51-й хвилині Забітцер від бічної лінії штрафної навісив ближче до лінії воротарського, звідки Ольмо головою переправив м'яч у дальній від Облака кут.

На 73-й хвилині "Атлетіко" отримав ідеальний шанс зрівняти рахунок – пенальті. Жоау Фелікс холоднокровно реалізував 11-метровий удар, пробивши в правий від голкіпера кут, Гулачі до м'яча не дотягнувся. За 2 хвилини до кінця основного часу "Лейпциг" забив вирішальний м'яч. Тайлер Адамс після пасу з флангу обробив м'яч і сильно пробив, рикошет від захисника і м'яч залетів у ворота – 2:1.

"Лейпциг" вперше в історії вийшов у півфінал Ліги чемпіонів та зіграє проти міцного суперника ПСЖ.

Нищівна поразка "Барселони"

Цей матч можна було назвати центральним у 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Протягом перших 15 хвилин гра була рівною, але вже у середині першого тайму "каталонці" були самі на себе не схожі. Вони пропустили чотири м'ячі, а самі навіть не змогли б відкрити рахунок, якби не автогол Алаби.

Оце так: "Баварія" знищила безпорадну "Барселону" та вийшла в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів: відео

У другій 45-хвилинці все далі йшло за планом "Баварії". Першою у другому таймі забила "Барселона", здавалось, що команда здійснить камбек, але виявилось, що не у цьому матчі. Далі "Баварія" відправила у ворота суперника ще чотири м'ячі. Два останні з них були забиті в останні 5 хвилин основного часу та ще й від орендованого "Баварією" у "Барселони" Коутінью.

Хто б міг подумати, що "Барселона" зазнає такої поразки з непристойним рахунком – 8:2. Схоже, незабаром каталонці залишаться без головного наставника. Після такого результату тренерське крісло Сетьяна вже дуже сильно хитається.

Сенсаційний прорив "Ліона"

Вже на 24-й хвилині помилкою "МанСіті" скористався Корне. Той з дальньої дистанції влучив у кут та відкрив рахунок. Перший тайм закінчився із несподіваним результатом. На 69 хвилині шанси "Манчестер Сіті" на півфінал врятував Де Брюйне. Стерлінг отримав чудову передачу на хід і після входу у штрафний відпасував на Де Брюйне. Бельгієць одним дотиком спрямував м'яч у кут.

Оце так: "Ліон" сенсаційно вибив "Манчестер Сіті" на шляху до півфіналу Ліги чемпіонів: відео

Несподівано на 79-й хвилині у "Ліона" пройшла результативна атака. Французи перехопили м'яч у центрі поля та стрімко кинулися в атаку. Дембеле вийшов віч-на-віч з Едерсоном та прошив бразильського голкіпера. Арбітр міг скасувати гол, адже Екамбі, який дотепно пропустив м'яч на Дембеле, був в офсайді. Та гравець "Ліона" не брав активної участі в атаці, тому офсайд не був зафіксований.

Хто зіграє у півфіналі

  • Лейпциг – ПСЖ 18 серпня
  • Ліон – Баварія 19 серпня