Офіційний сайт киян заспокоїв вболівальників, що у Циганкова немає травми. Проте тренуватися на повну силу йому заважають запальні процеси в м'язі.

Читайте також: Лідер "Динамо" Циганков зацікавив топ-клуб Англії

Лазарет команди

З цієї причини медперсонал клубу вирішив відправити Циганкова в одну з провідних клінік Європи. Після медогляду буде відомо, чи зможе Циганков почати сезон разом з командою.

Циганков вже встиг взяти участь в спарингу команди Мірчі Луческу проти "Десни" – Віктор відзначився голом, але кияни зазнали прикрої поразки –1:2.

Також окремо від команди тренується Вербіч, який активно намотує кола, поки інші футболісти працюють із м'ячем.

Знову за індивідуальною програмою тренується захисник Денис Попов, у якого м'язова травма. Сильний удар литкового м'яза, отриманий на тренуванні, поки залишив поза загальною групою Володимира Шепелєва. У четвер Шепелєв вже приступив до бігової роботи.

Кар'єра Циганкова у "Динамо"

  • У 2016 році Циганков дебютував за киян в УПЛ. 2017 року Віктор Циганков став наймолодшим гравцем "Динамо", який оформив хет-трик, що допоміг киянам здобути домашню розгромну перемогу над львівськими "Карпатами" (5:0).
  • За підсумками сезону 2018/19 став найкращим гравцем сезону в УПЛ за системою "гол+пас" (18+11), але посів другу сходинку як у гонці бомбардирів, так і у списку найкращих асистентів, відставши на один бал від "гірників" Жуніора Мораеса та Тайсона, відповідно.
  • Влітку 2016 року дебютував у національній збірній України.